lördag 28 februari 2009

JAAAAAAAAAAA!

ÄÄÄÄNTLIGEN!!!
Nu är Min lilla Dunderklump här :oD

Han har varit helt underbar hela resan hem. Han var lite stressad och orolig i början, men efter en stund så sov han som en stock. :)
Kisspaus hade vi i Ö-vik och det var jätteläskigt. Mycket lastbilar och människor! Ville mest bara krypa in under jackan på husse! 
När vi sedan kom hem så var det mycket konstiga hundar och katter. Han tyckte inte riktigt om dom. Det enda djur han tydde sig direkt tilll var Ärtan. Morsans häst som hon fick hem idag. Han brydde sig inte ett dugg om henne. Han gick bara och satte sig vid henne och ville inte gå ut till de otäcka hundarna igen. 

Men nu har han träffat dom alla. Och nu ligger han bara under stolen hos mig och sover! :)

Bilder kommer snart!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Va kul att allt gått bra :o)

Ja man brukar ju ty sig till den som är mest lik en själv...
Å närmast i storlek blir väl Ärtan *s*

Han kommer snart att anpassa sig... typ imorgon :o)
Då blir de nog farta på killen.

Sköt om er!
kram

Anonym sa...

Kul att allt går bra :)
Han kommer nog att stortrivas hemma där med alla djur, när han lärt känna dem :)

Marcus sa...

Johanna!
Det är redan fart på honom. Eller just nu så ligger han och sover. Stackarn är helt slut efter alla nya intryck. Men först så vaar han lite rädd och reserverad, me ntill sist så försökte han leka med Zelma, men hon fattade inte riktigt galoppen så han fick leka med husse istället.
Han är såå otroligt duktig när vi går ut. Han finns inom en radie på max 2 meter runt mig hela tiden. Han gör sina behov (lite överallt) snabbt. Så det känns tryggt att jag kan ha honom lös. Han har inte gjort inne en enda gång hittills.

Tack sååå mycket för den mest underbara hunden man kan hitta! :O)

Lollo!
Han är helt fantastisk! Har inte kunnat hitta en bättre hund! Ja, han har verkligen många att leka med. Och mycket skog att leka i.



Ha det gott!

Kraam!